Mäshult Kurs & Lägergård
 
Vandrarhemspriser

Den som önskar ett prisvärt boende med sköna sängar i fräscha rum ska bo på Mäshults vandrarhem. Trådlös internetuppkoppling finns tillgängligt i boendet.  Det finns flera olika typer av rum. De flesta är tvåbäddsrum men det finns även rum för 3-8 personer.

Vill man sova ensam i ett dubbelrum så tillkommer en avgift på 170 kr. I priset ingår inte sänglinne/handduk och städning utan det kan man köpa till. Kom ihåg att ta med sänglinne om ni inte vill hyra det eftersom att sova utan sänglinne eller med sovsäck inte är tillåtet pga hygieniska skäl.  Även frukost kan man köpa till.  Betalning sker vid ankomsten kontant eller innan ankomst via kontobetalning.

Prislista

Vuxen: 300 :- 

Barn (under 13 år) 200 :- 

Sänglinne 100 :- / set 

Handduk (liten + stor) 30 :- / set 

Städning vid avresa 90 :- / rum 

Att ta med hund kostar 60:- / hund 

Cykel, båt och flytvästar finns att hyra. 

Frukostbuffén kostar 80 kr för vuxen och 50 kr för barn. Frukost serveras dock bara under högsäsong.

Parkering är gratis


Boka rum

Vill du boka boende på Mäshult kan du antingen välja att:  Ringa oss på 070-6487910.

Maila oss på info@mashult.se. Vi svarar så fort vi kan. Kom ihåg att detta bara är en förfrågan tills bokningen blivit bekräftad.

När du bokar rum på vandrarhemmet ber vi dig uppge namn, adress, telefonnummer, ankomstdag, avresedag och antalet personer.

Incheckning och utcheckning

Incheckning sker vanligtvis mellan kl. 12:00-22:00. Det går bra att komma senare ifall man meddelar detta innan. Hör gärna av dig med en ungefärlig ankomsttid. Utcheckning avresedagen sker senast kl. 11:00. Om inte tiderna passar så går det oftast bra ändå bara man meddelar detta.

Avbokning

Måste du ställa in din resa vill vi ha din avbokning senast kl. 18:00 dagen innan ankomstdagen. Vid sen avbokning eller utebliven ankomst har vi rätt att debitera för en natts logi enligt generella hotellbokningsregler.